Betalen voor bedrijven

Zakelijke klanten betalen op rekening

Lasaulec biedt Nederlandse zakelijke klanten de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Om hier gebruik van te maken kunt u kiezen voor de optie 'Pay after delivery' in het bestelproces.

U kunt dan uw bestelling afronden zonder een betaling te verrichten. Na het afronden van uw bestelling krijgt u een e-mail met een link naar een externe pagina waar u veilig kunt betalen.

iDEAL
Indien u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis, SNS regio Bank, ASN, Triodos. Knab, Bunq of van Landschot, dan kunt u bij Lasaulec makkelijk online betalen via iDEAL. iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. U selecteert indien u wilt betalen via iDEAL eenvoudig uw bank. Vervolgens krijgt u de vertrouwde interface van uw eigen bank om uw gegevens in te voeren en deze te bevestigen.

Bankcontact / Mister Cash

Snel, eenvoudig en betrouwbaar online betalen met Mister Cash.
Vul uw kaartnummer en de vervaldatum van uw kaart in en u wordt automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank geleid.

Creditcard (Visa en MasterCard)

U voert uw creditcardgegevens in en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een veilige en correcte afhandeling.

Alle creditcard betalingen verlopen veilig via onze Payment Service Provider: Multisafepay.