Coronavirus (Covid-19) maatregelen

Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus, Covid-19, hebben wij de nodige maatregelen getroffen.

Wij volgen de adviezen van het RIVM daar waar deze van toepassing zijn op onze bedrijfsvoering. We spannen ons tot het uiterste in om onze dienstverlening en processen op een “zo normaal mogelijke” manier doorgang te laten vinden, waarbij we de risico’s van verspreiden van de besmetting tot een minimum beperken.

We proberen zoveel mogelijk en bij voorkeur telefonisch of per e-mail met u als onze relatie in contact te blijven, zolang fysieke aanwezigheid niet direct noodzakelijk is. Wanneer dit wel noodzakelijk is, dan geldt dat onze monteurs, chauffeurs en buitendienstmedewerkers bij aankomst en vertrek geen handen schudden, hun handen wassen met zeep en water of desinfecterende handgel en drogen met papieren handdoeken die eenmalig worden gebruikt. In persoonlijke gesprekken wordt er een gepaste afstand gehouden en er wordt geen koffie gedronken of geluncht in ruimtes waar mensen bijeen zijn.

Wij wensen een ieder sterkte met de situatie en hopen dat de gevolgen van dit virus ingedamd kunnen worden met behulp van de huidige maatregelen. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en zullen we daar waar noodzakelijk de maatregelen aanscherpen.