Keuring Valbeveiliging

Iedereen die met professionele klim- en valbeveiligingsmiddelen (PBM cat 3) werkt, weet dat deze jaarlijks gekeurd moeten worden. Bij het werken op hoogte kan een misstap fatale gevolgen hebben. Een periodieke keuring van valbeveiliging is van levensbelang en daarom een wettelijke verplichting.

Onze gecertificeerde keurmeesters zorgen ervoor dat deze keuringen volgens de NEN-normen (conform ISO 9001:2008) worden uitgevoerd. Op afspraak halen wij het materiaal bij u op en leveren het in overleg weer bij u af. Als u er de voorkeur aan geeft om de arbeidsmiddelen op locatie te laten keuren, is dat ook mogelijk. Uw voordeel: uw bedrijfsprocessen kunnen ongehinderd voortgang vinden.

Bij goedkeuring van het materiaal leveren wij een rapportage die aantoont dat u en uw medewerkers met gekeurde en geregistreerde veilige middelen werken. Wanneer een arbeidsmiddel wordt afgekeurd, kunnen wij, in overleg met u, per omgaande een nieuw exemplaar leveren. Voor de keuring en registratie, die aan de levering van dit nieuwe artikel voorafgaan, worden geen extra kosten berekend. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u jaarlijks van ons een melding ontvangt zodat u niet zelf hoeft bij te houden wanneer de inspectietermijn verloopt.


Tool@rrest: Veiligheid bij werken op hoogte


Arbeidsongeschiktheid, productieschade en schade aan materieel kan veel geld kosten. Lasaulec werkt samen met een partij die een pasklare oplossing heeft om dit probleem te voorkomen: Tool@rrest.

Tool@rrest heeft een uniek concept ontwikkelt om op hoogte veilig met gereedschappen te kunnen werken. Tool@rrest is geen gereedschapproducent, maar een systeem dat voorziet in een oplossing.

Naast een standaardprogramma voor nieuw gereedschap, kan het concept eveneens bestaand gereedschap voorzien van een Tool@rrest oplossing. Heeft u uw bestaande gereedschap nog niet afgeschreven en is het qua maatvoering en functionaliteit nog goed om mee te werken? Dan heeft Lasaulec zich voor Nederland en België gecertificeerd om uw gereedschap uit te rusten met een Tool@rrest oplossing.

Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde Lasaulec vestiging of uw vertegenwoordiger.

keuring valbeveiling afbeelding toolarrest klein

<< Terug naar Lasaulec Support