Duurzaam verpakt, duurzaam geleverd
Gratis verzending vanaf €50,-
+31 (0)513 61 71 40

Zakelijke klant worden?

Wanneer u zich aanmeldt als klant bij Lasaulec, profiteert u van vele voordelen. Zodra u zich aanmeldt als klant wordt er een klantnummer voor u aangemaakt. Daarnaast ontvangt u automatisch een webshopaccount, zodat u online uw bestellingen kunt plaatsen. Naast het leveren van producten, kunt u bij Lasaulec als klant ook terecht voor keuringen en service.

Voordelen
✔ Speciale kortingen
✔ Persoonlijk advies
✔ Betalen op rekening
✔ Specifieke producten bestellen

Bestellen
Zijn de artikelen op voorraad en bestelt u voor 17.00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd, en binnen de gemeente Heerenveen ontvangt u uw order al binnen één uur! Bent u op zoek naar een product, maar kunt u het niet vinden? Via telefoon, e-mail en chat beantwoorden wij uw vragen. Op zoek naar een artikel dat niet in ons assortiment lijkt te zitten? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag welk product geschikt is voor uw toepassing en bestellen dit speciaal voor u, ook wanneer dit niet standaard in het assortiment zit.

Onze klanten profiteren van speciale kortingen en kunnen daarnaast op rekening betalen, eenmanszaken kunnen bij Lasaulec alleen contant of met automatische incasso afnemen.

Ik wil klant worden
Klant worden bij Lasaulec is erg gemakkelijk en heeft dus vele voordelen. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en word klant!

Binnen Nederland
Klant-worden

Buiten Nederland
Klant-worden

Webshopaccount aanvragen
Bent u al klant maar wilt u een webshop account aanvragen? Dan kunt u hier terecht.

Webshop-account-aanvragen